Det er ikke let at gå ud med kvinder fra andre kulturer! I begyndelsen virker det som et pust af frisk luft at gå ud med thailandske piger, en perfekt og spændende tilgang til at gå ud med kvinder, endda en situation hvor du endelig føler at du er bossen og 100% selvsikker og i fuld kontrol. Denne følelse vil dog være meget midlertidig, medmindre du kan forstå nogle vigtige aspekter af thailandske kvinder, deres kultur, og de forskellige typer af piger du kan støde på.
 
Thailandske piger er rigtig gode til at få dig til at føle dig enormt vigtig
som om du er den eneste, den vigtigste, eller endda den første kærlighed i deres liv. Det er vigtigt at undgå at være for selvsikker, jeg har lært meget mens jeg har gået ud med thailandske kvinder, og jeg er langt om længe kommet til fornuft. Jeg vil gerne dele nogle af de ting jeg har lært, enten gennem mine egne personlige oplevelser, intime diskussioner med mange venner og bekendte, og populære historier som er blevet fortalt videre i løbet af årene.

Sexturist i Thailand, rejs til thailand, barpiger i pattaya, bangkok, phuket, chiang mai

Lad mig begynde med at sige at jeg stadig elsker thailandske piger
, og jeg tror at dit liv kan blive fuldendt på mange måder, hvis du finder den rigtige thai pige. Jeg er ikke stoppet med at lede efter den eneste ene, jeg har bare fokuseret min indsats, anvendt min viden og vigtigst af alt, anerkendt de faresignaler jeg har set. Jeg vil fortælle mere om ”Faresignaler at holde øje med når man går ud med en thailandsk pige”, men lad mig først opsummere hvad jeg selv og så mange andre mænd godt kan lide ved thailandske piger eller kvinder.

Læs også: Køb Private Dancer "Bestseller bogen omkring barpiger i thailand"

Thailændere er generelt venligere end de fleste andre mennesker jeg har mødt
. Jeg arbejder i en storby i restaurationsbranchen, og møder og arbejder dagligt med mennesker fra mange forskellige nationaliteter, og efter min mening er folk fra Thailand og Fillipinerne nogle af de mest oprigtige, rareste mennesker jeg har mødt. Thailandske kvinder er efter min mening meget venlige, søde og godhjertede.

Thailandske piger virker som om de forstår min sans for humor og elsker at le
. Latter er meget vigtig for at få et forhold til at virke, og jeg finder thailandske piger meget legende og i stand til let at forstå vid og sarkasme.Thailandske piger er ikke bange for at lave sjov med dig og kan være rigtig sjove at være sammen med. Nogen gange vil de lave sjov med dig på en måde der får dig til at føle dig utilpas, som for eksempel ved at kalde dig Poom Pooey, hvilket i bund og grund betyder at de kalder dig fed. Tag mit ord for det, thailændere kan være meget direkte på nogle punkter, men læg ikke for meget i det. Hvis de laver sjov med dig, er det højst sandsynligt fordi de føler sig godt tilpas i dit selskab. Thailandske piger er på den anden side rigtig gode til at skjule det hvis der er noget der generer dem, dette kan føre til problemer i et parforhold, men kan også forklare hvorfor de altid virker som om de er i godt humør.

Det virker somom thailandske piger altid har et vindende smil og en uskyldighed og charme over sig. De fleste thailandske piger virker meget konservative og som ”naboens datter”, så længe du ikke samler dem op på en bar i Pattaya eller en turistbar.

Thailandske kvinder er kendt for at være kunne tage sig af deres mand og være stolt af denne rolle. De fleste thailandske kvinder elsker at lave mad, gøre rent og tage sig af dig når du er syg. Thailandske kvinder bliver opdraget på denne måde, og tager stort ansvar for at tage sig af familien, da dette er det vigtigste for dem. En typisk dag vil begynde med at du vågner op til morgenmad som allerede er lavet, dit tøj er nystrøget og du får et kys på vej ud af døren når du tager på arbejde. Når du kommer hjem kan du regne med at aftensmaden venter og din thai partner er ivrig efter at tale om din dag.

Barpiger giver dig hvad du vil have - men bag facaden...

Din thailandske pige/kvinde har til gengæld behov for stabilitet, opmærksomhed, og at du tager dig af hendes udvidede familie når der er behov for det, dette er en lille pris at skulle betale for en soul mate der vil være loyal og tage sig af dig på dine gamle dage. Thailandske kvinder er ikke nær så sensitive overfor en mands alder som vestlige kvinder, thailandske kvinder foretrækker faktisk modenhed og stabilitet, og vil gerne have at manden er betydeligt ældre.

En vestlig mands tiltrækning til en asiatisk kvinde er i høj grad på grund af den måde hun tager sig af sin kropved at spise mad der er populært i thailandsk kultur, og som bevisligt er sundt og holder dem i god form. Store mængder fisk, grøntsager, frugt, salat og supper er populære. Det er også en vigtig del af deres kultur at undgå sukker, brød, sodavand og rygning. For mænd er thailandske kvinder meget eksotiske skønheder, slanke og smukke og meget mere attraktive end de sjuskede, overvægtige rygere vi så ofte ser på bar scenen i Amerika.

Når dette er sagt, er det ikke alle thailandske kvinder der er attraktive at gå ud med, eller som vil være den perfekte hustru. Der er historier om det helt modsatte hvor kvinder endda har myrdet deres mand eller skåret hans penis af i raseri. Vær forsigtig når du går ud med en pige eller bestemmer dig for hvilken pige du tror er perfekt, og læg endelig mærke til faresignalerne. Nogle hovedpointer at forstå omkring thailandske kvinder er deres motiver og deres evne til at lyve og narre en mand til at give dem hvad de vil have.

Læs første kapitel af Private Dancer helt gratis - download den her
 
Undgå barpiger for enhver pris. Barpiger vil overvælde dig med deres skønhed, slå benene væk under dig i sengen, og fortælle dig alt hvad du vil høre, indtil du er så selvglad at du driver dine venner og din familie til vanvid. Barpiger er ofte de mindst uddannede, mindst motiverede, og mest opportunistiske af alle kvinder.

De kommer ofte fra Isaan, fattige landdistrikter eller har brug for at forsørge deres familie eller nyfødte barn, og kommer til byer som Pattaya, Phuket eller Bangkok hvor de arbejder i baren og tjener gode penge hurtigt. Størstedelen af disse piger kommer til disse steder uden nogen anelse om hvad de er ved at rode dem selv ind i. Mange af pigerne ankommer søde og generte og godhjertede, men efter få måneder er de hærdede og hjemmevante i barerne. Husk på at disse kvinder går med mange mænd fra alle mulige forskellige lande og kulturer, og ofte bliver behandlet dårligt og ender med at hade mænd generelt.

Desværre kommer mange turister til thailand kun for at få sex og det ødelægger barpigerne hvor de stille og roligt opbygger et had til mænd

Man kan næppe bebrejde dem dette, mange af disse mænd er totalt idioter. Der er et populært ordsprog som siger ”Dukan tage pigen ud af baren, men du kan ikke tage baren ud af pigen”. Dette er meget sandt, da disse piger med tiden har lært at manipulere mænd og narre deres penge ud af dem, og generelt har meget lidt respekt for mænd generelt. Thailandske barpiger er så gode til at lade som om du er den bedste fyr i hele verden, når de højst sandsynligt har adskillige fyre på krogen som sender dem penge og besøger dem cirka hver halve år.

Faresignalerne. Sådan ved du om din pige er en barpige.

1. Hvormødte du hende? I en bar?

2. Mødte du hende i et populært turistområde? Pattaya, Patong, Soi Cowboy, Patpong?

3. Virker det som om hun lyver og ofte ændrer sin historie? Hvor hun bor, hvor hun arbejder, etc.

4. Er hun altid til at få fat iog ikke begrænset af et 9 til 5 job?

5. Har hun tatoveringer eller fremtræder hun på en ikke-konservativ måde? Har hun dyre sko, tasker, mobiltelefoner…

6. Taler hun rigtig godt engelsk? Eller taler hun adskillige sprog? Såharhunsikkertentenarbejdetpået hotel elleri en bar.

7. Ser hendes venner ud til at være barpiger? 8. Beder hun ofte om penge til at sende til sin familie?

9. Er hun fra Isaan eller et fattigtlandområde? Hvis ja blev hun sikkert nødt til at flytte for at finde et arbejde, og hendes mangel på uddannelse betød at hun blev nødt til at arbejde i en bar.

Mens jeg skriver dette, vil jeg gerne understrege at jeg ikke er ude på at fremstille alle thailandske piger stereotypisk. Det er ikke alle piger fra Isaan der er prostituerede! Faktisk er under 5% af alle thailandske kvinder involveret i prostitution, selvom medierne fremstiller alle thailandske kvinder som prostituerede, og alle mandlige besøgende til Thailand som ”sex turister”.

Nogle thailandske piger er rigtig gode til engelsk og andre sprog fordi de studerer det, ikke fordi de arbejder i en bar, mange piger som arbejder i dyre restauranter eller 5-stjernede hoteller eller lufthavne taler for eksempel rigtig godt engelsk på grund af deres job og uddannelsesniveau. Den yngre generation af thailandske piger er også dygtigere til at lære vestlige sprog fra internettet, film og musik.

Mange thailandske piger bliver påvirket af amerikansk kultur, TV, musik, film osv., og går derfor i vestligt tøj og får tatoveringer og piercinger. Thailandske piger i dag er ikke så konservative som de var for bare 10 år siden, da internettet og medierne invaderer Thailand og fortynder den thailandske kultur, men hvis du finder en god pige vil hun stadig være opdraget til at respektere familie og ansvar.

Der er også mange mænd der har fundet deres thailandske brud i en bar og har haft succes med at forvandle hende til en kærlig og ærlig hustru. Der er succeshistorier derude, men for mig er det ikke risikoen værd, plus at det heller ikke er noget jeg er interesseret i at gøre fra et moralsk synspunkt. Barpiger er også i højrisiko zonen for kønssygdomme.

Hvis du går ud med en barpige, bør du være beredt på en heftig tur fyldt med løgne og drama, og stigende udgifter og sidespring. Barpiger synes at udvikle en særlig DNA, og uanset om de vil eller ej, vender de tilbage til deres gamle livsstil og kan ødelægge selv den bedste situation de finder sig selv i. Pigerne er rigtig gode til at lyve, men elendige til at huske alle deres løgne eller dække over deres spor.

Hvis du har planer om at tage en barpige med tilbage til dit hjemland, bør du forvente at hun vil blive træt af din kultur og dine aktiviteter, vil savne sin familie og venner enormt, sende dine penge udenlands, og begynde at drikke, feste og endda begynde på gambling som er ulovligt i Thailand, men meget populært i undergrundsmiljøet.

Jeg har hørt utallige historier om thailandske kvinder som har fået mænd til at gå konkurs fordi de har et helt andet forhold til penge end vi har, og iøvrigt også er ligeglad med hvor pengene kommer fra. I thailandsk kultur er Nam-Jai et meget vigtigt udtryk som refererer til generøsitet og thailændernes tro på at låne penge til andre som har brug for det, og ikke have problemer med at bede om penge eller bruge en andens penge.

Hvis du møder en pige og hun vil have dig til at sende hende penge hver måned, eller finder på en historie om hvordan hendes mor eller bror har brug for penge eller der er en nødsituation, er dette et faresignal. Vær på vagt..

Der er så mange gode thailandske piger derude, kom videre med det samme og spørg dig selv ”leder jeg de rigtige steder? Er denne pige bare FOR UNG? Ved jeg egentlig noget som helst om hende? Er hun overhovedet interesseret i mig udover som forsørger for hende eller hendes familie?”

Når du går ud med piger, og især med thailandske piger – så stol på dine instinkter, de er næsten altid rigtige. Kom ud af forholdet hvis du ser tegn på at din pige udnytter dig for dine penge, det vil alligevel ikke holde.

Jeg har lagt ud med nogle positive og negative ting. Jeg tror på at det er meget vigtigt at vide hvem du forelsker dig i før det sker. Forsøg ikke at blive forblændet som jeg selv og mange af mine venner og bekendte. Vi ignorerer typisk signalerne fordi disse piger er så gode til at få os til at føle os godt tilpas med os selv.  

Forsøg at finde din thai pige på en af disse måder:

Gennem en ven eller bekendt som du stoler på.

Et sted i Thailand som ikke er associeret med sex turisme: en café, et supermarked eller et storcenter, eller endda et temple eller et museum er alle gode steder at møde en. Langt de fleste thailandske piger er venlige og lette at komme i kontakt med.

En pålidelig dating side som Thailovelinks.com

Du kan også prøve Camfrog.com, selvom jeg synes at det i løbet af de sidste par år er blevet fyldt med piger der leder efter fjolser.  

Hvis du har opgivet vestlige kvinder, så prøv endelig at lære mere om thailandske kvinder: deres motivation, deres kultur, og potentielle faresignaler. Med en lille smule viden, information og udholdenhed, kan du forøge dine chancer for at finde den rigtige pige for dig, og blive en af succeshistorierne derude. Undgå endelig at blive fyren der fik franarret sin opsparing og endte med et knust hjerte fordi han ignorerede sine instinkter og råd fra venner og familie, og kun tænkte med sin p*k.  

Held og lykke med at finde din thailandske kæreste eller hustru.  


”Du kan tage pigen ud af baren,
men du kan ikke tage baren ud af pigen”
 

”Den bedste bog angående parforhold med barpiger, som endnu er skrevet. Den burde være obligatorisk læsning for alle, der besøger Thailand for første gang. Køb den til dine venner”. – Pattaya Mail
 
"På grund af sin visdom og lokale indsigt burde Private Dancer udleveres til alle turister ved deres ankomst til Thailand". – Bernard Trink. Bangkok Post
 
”Rå spændende roman om kyniske eller naive sexturister og deres forhold til prostituerede i Thailand, som gerne indgår i økonomisk/seksuelle afhængighedsforhold med vestlige mænd.” - DBC Danmark
 
STEPHEN LEATHER's fantastiske "Private Dancer", er sandsynligvis den bedste bog der nogensinde er skrevet om farang (udlænding) i Thailands frække natteliv. Hvis du endnu ikke har læst bogen, går du virkelig glip af bogen over dem alle...! - Stickman's guide to Bangkok


Stephen Leather
Køb e-bog
Køb papir bog
Download Gratis
Kunde Anmeldelser
Betalingsinformation
Tip din ven